DutchEnglish
skip to Main Content

Energie besparen Rotterdam

Energiebesparing voor uw bedrijf in Rotterdam

Voor veel bedrijven drukt het energieverbruik zwaar op de kosten, besparing hierop is daarom erg welkom. BK Energy Efficiency uit Rotterdam heeft hiervoor speciale hardware ontwikkeld. Met behulp van energiemonitoring geven wij u inzicht in het energieverbruik binnen uw bedrijf.

Voornamelijk richten wij ons op energiebesparing voor bedrijven, de grotere particuliere verbruikers en publieke organisatie. Wanneer we een besparing van 10% hebben gerealiseerd is ons doel nog niet bereikt. We hebben een besparing van 20-30% in 1 tot 2 jaar als streven. Daarnaast doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw investering binnen een jaar is terugverdiend.

De beste manier om energie te besparen

U zit er natuurlijk niet op te wachten dat energie besparen op kantoor ten koste gaat van de kwaliteit van uw eindproduct of bedrijfsproces. Daarom houden wij voor uw bedrijf in Rotterdam rekening met energiebesparing en de kwaliteit van uw werk. Door middel van structurele besparingen kunnen wij in uw pand het energieverbruik verlagen. Dit doen we onder meer door onnodig energieverbruik uit te schakelen. Door zaken als uw verwarming of klimaatsystemen te controleren en optimaliseren, kunnen we uw energiekosten al flink verlagen.

Energiemonitoring in Rotterdam

Zoals eerder vermeld is het belangrijk om allereerst onnodig energieverbruik bij u in Rotterdam uit te sluiten. Wanneer er zich onnodig verbruik voordoet zullen wij dit verhelpen en profiteert u hier direct van. Dit is de basis, hierna zullen wij met speciaal door ons ontwikkelde hardware aan het werk gaan. Menselijke impact op het verbruik binnen uw bedrijf kunnen we perfect voor u in kaart brengen. We gaan op zoek naar grootverbruikers en stellen aanwezige apparatuur optimaal voor u af. Hiermee zorgt BK Energy Efficiency uit Rotterdam ervoor dat de rekening voor uw zakelijke energie zo laag mogelijk is.

energie besparen Rotterdam

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via info@bkenergyefficiency.nl bellen mag natuurlijk ook op 06-50743064. We beperken ons werkgebied natuurlijk niet alleen tot Rotterdam. Door heel Nederland helpen wij bij energie besparen binnen kantoorgebouwen.

Referentie Cases

Gerealiseerde besparing

Resultaten & referenties

Energiemonitoring is voor een aantal bedrijfstakken een erkende maatregel die verplicht moet worden geïmplementeerd. Dit is het geval voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, gebouwen voor zorginstellingen, voor hotels en restaurants, sport en recreatie. Kijk of dit voor uw branche ook van toepassing is op:

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

    Back To Top