DutchEnglish
skip to Main Content

Over ons

Over BK Energy Efficiency

Energiebesparing wordt steeds belangrijker en interessanter. Er wordt heel veel onderzocht, geadviseerd en gerapporteerd, maar weinig bespaard.

Missie & Visie

Onze missie is een zinvolle bijdrage te leveren aan het klimaatprobleem door bedrijven en publieke organisaties op een efficiënte manier te helpen met de verduurzaming van hun organisatie.

We ontwikkelen graag samen met onze klanten een visie over de meest effectieve en efficiënte mogelijkheden voor het verduurzamen van het energieverbruik en de eventuele eigen opwekking daarvan. En ontzorgen de klant hierbij naar behoefte. We starten altijd met het vinden en realiseren van de kansen voor energiebesparing en het slim monitoren van het energieverbruik.

Verbruik

Inzicht in energieverbruik is de basis voor energiebesparing.
Natuurlijk helpt het bijhouden van maandverbruik. De kansen voor het vinden van besparingen nemen toe als je fluctuaties gedurende de maand, week en zelfs per dag inzichtelijk hebt. Echt besparen kun je pas als je deze gegevens beschikbaar hebt per afdeling, productie-unit of krachtgroep.

Vergelijken

Nog beter wordt het als je een historie hebt van deze informatie en ze ook nog kan vergelijken over de tijd, productieomstandigheden of bijvoorbeeld buitentemperatuur.

Dan wordt het duidelijk wat je normale verbruik zou moeten zijn op dit moment en wat je nu echt verbruikt. Onze software laat de afwijking zien van het normale verbruik en is zo een uniek stuk gereedschap om snel het moment van de afwijking te kunnen vinden en daarmee de oorzaak  van de afwijking te achterhalen en die dan te corrigeren. Dezelfde rapportage laat ook de verbetering van de instellingen in één oogopslag zien. En of die blijvend is.

Hoe wij u helpen

BK Energy Efficiency heeft met haar partners een stuk gereedschap ontwikkeld waarmee verbruik op een laag niveau efficiënt inzichtelijk wordt gemaakt. Met dit inzicht, onze achtergrond vanuit de procestechnologie en onze jarenlange ervaring vinden we bij u de besparingskansen. Of dit nu onnodig verbruik is, slecht afgestelde apparatuur, de menselijke invloed of kansen voor nieuwe technieken zijn, wij zorgen met u dat we deze kansen pakken en dat we kosteneffectief energie besparen. Onze specialiteit is het realiseren van kansen voor het gebruik van restwarmtestromen. Wij zijn graag uw partner als u een no-nonsense aanpak zoekt voor een systematische verduurzaming van uw bedrijf.

Vacatures

We staan altijd open voor nieuwe collega’s met een passie voor energiebesparing en duurzaamheid en die mee willen doen op het platform van BK Energy Efficiency.

Voorwaarden

Klik op de knop hieronder om onze algemene voorwaarden te bekijken.

Blogs

laatste ontwikkelingen

Energieverbruik in kaart voor Rentex

BK Energy Efficiency helpt Rentex om energieverbruik in kaart te brengen Het is gewoon de basis: meten is weten. We kunnen er zelf van alles over vertellen, maar u kunt…

LEES VERDER

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

    Back To Top