Over ons

Over BK Energy Efficiency

Energiebesparing wordt steeds belangrijker en interessanter. Er wordt heel veel onderzocht, geadviseerd en gerapporteerd, maar weinig bespaard.

over bk energy efficiency

Verbruik

Inzicht in verbruik is de basis voor energiebesparing.
Natuurlijk helpt het bijhouden van maandverbruik. De kansen voor het vinden van besparingen nemen toe als je fluctuaties gedurende de maand, week en zelfs per dag inzichtelijk hebt. Echt besparen kun je pas als je deze gegevens beschikbaar hebt per afdeling, productie-unit of krachtgroep.

over bk energy efficiency

Vergelijken

Nog beter wordt het als je een historie hebt van deze informatie en ze ook nog kan vergelijken over de tijd, productieomstandigheden of bijvoorbeeld buitentemperatuur.

Dan wordt het duidelijk wat je normale verbruik zou moeten zijn op dit moment en wat je nu echt verbruikt. Het verschil tussen deze waarden maakt het verschil.

over bk energy efficiency

Hoe wij u helpen

BK Energy Efficiency heeft met haar partners een stuk gereedschap ontwikkeld waarmee verbruik op een laag niveau efficiënt inzichtelijk wordt gemaakt. Met dit inzicht, onze achtergrond vanuit de procestechnologie en onze jarenlange ervaring vinden we bij u de besparingskansen. Of dit nu onnodig verbruik is, slecht afgestelde apparatuur of de menselijke invloed is, wij zorgen met u dat we deze kansen pakken en dat we kosteneffectief energie besparen. Onze specialiteit is het realiseren van kansen voor het gebruik van restwarmtestromen.

over bk energy efficiency

Missie

Onze missie is een zinvolle bijdrage te leveren aan het klimaatprobleem door bedrijven, publieke organisaties en grotere particuliere verbruikers op een efficiënte manier te helpen met energiebesparing.

Dit doen we door te focussen op bewustwording van de organisatie over het energieverbruik, de invloed van de mens daarop helder te maken en besparingskansen te identificeren en te realiseren.

over bk energy efficiency

Duurzame energie

BK Energy is binnen andere werkmaatschappijen ook actief met duurzame energietoepassingen op gebied van zonne-energie en biomassa. Verder realiseert ze decentrale energieprojecten.

BK Bioenergy is representant in de Benelux van het Zweedse bedrijf Swebo Bioenergy en uw partner op gebied van verwarming met biomassa’s als houtchips, houtpellets en paardenmest.

Oprichter

BK Energy Efficiency is opgericht door Otto Krediet. Zijn jarenlange ervaring in binnen- en buitenland in de procesindustrie en distributiewereld als eindverantwoordelijke en in commerciële functies, staat nu aan organisaties ten dienste die werk willen maken van energiebesparing.

Door zijn ervaring als ex-CEO van Europa’s grootste waterstofbrandstofcellenbedrijf, wordt hij regelmatig gevraagd als spreker over de duurzame energiescenario’s voor de toekomst.

Call Now ButtonBEL NU +31 (0)6-50743064
Translate »