EED

Een energiebesparingsonderzoek in het kader van de EED

Moet u als ondernemer een energiebesparingsonderzoek uit laten voeren in het kader van de EED (de Europese Energy Efficiency Directive)? Kies dan voor BK Energy Efficiency. Wij zorgen er niet alleen voor dat u aan alle wettelijke richtlijnen voldoet, maar ook dat u gegarandeerd flink zult besparen op uw energierekening. Meer informatie aanvragen? Bel ons dan op 06-50743064. Op deze pagina leest u alvast meer informatie over de EED en onze dienstverlening.

Vanaf 2017 worden bedrijven streng gecontroleerd (EED)

De EED werd al in 2012 door de Europese Unie gepubliceerd. Dit document bevat een aantal bindende maatregelen die bij moeten dragen aan een vermindering van energieverbruik in de Europese Unie. Twintig procent om precies te zijn. Een belangrijke rol is hierbij weggelegd voor (grote) bedrijven. Zij zijn in het kader van de EED verplicht om (periodiek) een energiebesparingsonderzoek uit te laten voeren. Vanaf 2017 zal streng gecontroleerd worden op het nakomen van deze verplichting! Heeft uw bedrijf minimaal 250 fte in dienst, een omzet van €50 miljoen of meer en een jaarlijkse balanstotaal van meer dan €43 miljoen? Dan moet ook uw onderneming een energie-audit uit laten voeren. Tegelijkertijd is een energiebesparingsonderzoek ook reeds voor veel kleinere bedrijven een zeer nuttige investering gebleken. Hieronder leest u waarom u uw energiebesparingsonderzoek het best kunt laten uitvoeren door BK Energy Efficiency.

Effectieve energiebesparende maatregelen volgens EED richtlijnen

Het uit laten voeren van energie onderzoek vanwege de EED zou u natuurlijk als een vervelende verplichting kunnen zien. Veel ondernemers die u voorgingen dachten er zo over. Totdat ze ons inschakelden. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat u aan alle verplichtingen rond de EED voldoet, maar ook dat u enorm zult besparen op uw energierekening. Minimaal tien procent, maar vaak nog veel meer. Op basis van jarenlange ervaring en de meest geavanceerde technieken hanteren wij een grondige werkwijze en nemen wij alle relevante aspecten mee in de analyse. En de kosten? Die zult u snel weer terugverdienen dankzij de zeer effectieve energiebesparende maatregelen die wij u zullen aandragen.

EED energie-audit, de voordelen op een rij

Als u ervoor kiest een energie-audit in het kader van de EED door ons te laten uitvoeren, kiest u voor:

  • Een grondige werkwijze
  • Gedetailleerd inzicht in uw energiekosten
  • De zekerheid dat u boetes in het kader van de EED ontloopt
  • Substantiële besparingen dankzij beargumenteerde en concrete tips
  • Een meer duurzame onderneming

 

Ontvang nu een offerte voor een hoogwaardig onderzoek

Wilt u ons inschakelen voor een hoogwaardig onderzoek naar uw energieverbruik? Bel ons voor een offerte via 06-50743064 of mail naar info@bkenergyefficiency.nl. Wij transformeren de EED van een verplichting naar een niet mis te lopen kans!

Call Now ButtonBEL NU +31 (0)6-50743064
Translate »