skip to Main Content

EED audit

EED Energiebesparingsonderzoek

Moet u als ondernemer een energiebesparingsonderzoek uit laten voeren in het kader van de EED (de Europese Energy Efficiency Directive)? Kies dan voor BK Energy Efficiency. Wij zorgen er niet alleen voor dat u aan alle wettelijke richtlijnen voldoet, maar ook dat u gegarandeerd flink zult besparen op uw energierekening. Meer informatie aanvragen? Bel ons dan op 06-50743064. Op deze pagina leest u alvast meer informatie over de EED en onze dienstverlening.

EED energie-audit, de voordelen op een rij

Als u ervoor kiest een energie-audit in het kader van de EED door ons te laten uitvoeren, kiest u voor:

  • Een grondige werkwijze
  • Gedetailleerd inzicht in uw energiegebruikers
  • Een duidelijk overzicht van de concrete en zinvolle energiebesparingskansen met investeringen en terugverdientijden
  • De zekerheid dat u boetes in het kader van de EED ontloopt
  • Een meer duurzame onderneming

Bk Energy Efficiency is ook uw partner voor het implementeren van de resultaten van het energieonderzoek. En ook als een flexibele medewerker zoekt die weet waar hij moet kijken voor de kansen en ook hoe hij die effectief kan omzetten in verbetermogelijkheden. Kijk voor meer informatie op Energiebesparing.

EED audit laten uitvoeren

Sinds 2017 worden bedrijven strenger gecontroleerd

De EED werd al in 2012 door de Europese Unie gepubliceerd. Dit document bevat een aantal bindende maatregelen die bij moeten dragen aan een vermindering van energieverbruik in de Europese Unie. Een belangrijke rol is hierbij weggelegd voor (grote) bedrijven. Zij zijn in het kader van de EED verplicht om (periodiek) een energiebesparingsonderzoek uit te laten voeren. Sinds 2017 wordt er strenger gecontroleerd op het nakomen van deze verplichting!

Heeft uw bedrijf minimaal 250 fte in dienst, of een omzet van €50 miljoen of meer en een jaarlijks balanstotaal van meer dan €43 miljoen? Dan moet ook uw onderneming een energie-audit uit laten voeren. Als u tenminste niet voldoet aan de volgende uitzonderingen:

  • een Europees of internationaal gecertificeerd energiebeheersysteem wordt toegepast: ISO 50001 of ISO 14001 in combinatie met ISO 14051.
  • aan een keurmerk voldaan wordt dat door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat erkend is. Dit keurmerk moet betrekking hebben op de gehele onderneming.

Een energiebesparingsonderzoek is ook voor veel kleinere bedrijven een zeer nuttige investering gebleken. Hieronder leest u waarom u uw energiebesparingsonderzoek het best kunt laten uitvoeren door BK Energy Efficiency.

Voor antwoorden op veel gestelde vragen over de EED audit klik hier.

Effectieve energiebesparende maatregelen volgens EED richtlijnen

Het uit laten voeren van energie onderzoek vanwege de EED zou u natuurlijk als een vervelende verplichting kunnen zien. Veel ondernemers die u voorgingen, dachten er zo over. Totdat ze ons inschakelden. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat u aan alle verplichtingen rond de EED voldoet, maar ook dat u flink zult besparen op uw energierekening.  Op basis van jarenlange ervaring en de meest geavanceerde technieken hanteren wij een grondige werkwijze en nemen wij alle relevante aspecten mee in de analyse. En de kosten? Die zult u snel weer terugverdienen dankzij de effectieve energiebesparende maatregelen die wij u zullen aandragen.

eed energie audit

Ontvang nu een offerte

Wilt u ons inschakelen voor een onderzoek naar uw energieverbruik? Bel ons voor een offerte via 06-50743064 of mail naar info@bkenergyefficiency.nl. Wij transformeren de EED audit van een verplichting naar een mooie kans!

Referentie Cases

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

    Back To Top