skip to Main Content
Machinefabriek Magifa

Magifa Zaanstad

Besparing voor deze klant

Besparing elektra en gas: 20%
Terugverdientijd: <2 jaar
Oppervlakte gebouw: 2.500 m2
Werkzaamheden: Energieonderzoek en informatieplicht
Prijsafspraak: Vaste prijs

Wat hebben we gedaan?

Magifa Zaanstad BV is een vooruitstrevende apparaten- en machinefabrikant met een lange traditie (meer dan 70 jaar) en een gevarieerde klantenkring. Als gecertificeerde toeleverancier in de metaalindustrie zijn ze actief in de volgende marktsegmenten: Semiconductor-industrie, Medische industrie, Petrochemische industrie, Offshore-industrie en voedingsindustrie.

De reden voor het onderzoek waren enerzijds de informatieplicht waarbij ze graag een onafhankelijke partij wilden hebben die dit voor hun invulde en anderzijds de limitering in de capaciteit die de netwerkbeheerder het bedrijf heeft opgelegd. BKEE heeft de oorzaak van de pieken in kaart gebracht en vervolgens alle kansen inclusief de kosten en opbrengsten op een rij gezet om capaciteitsruimte te creëren op de aansluiting.

Ilja Koehoorn, mede-eigenaar: “Ik ben in contact gekomen met BK Energy omdat wij een EML-rapportage moesten doen. En in het kader ieder z’n vak kwam ik via google bij BK Energy. De samenwerking ging zeer goed, veel doorvragen en slimme oplossingen, in het kader ontzorgen een dikke 10.”.

Back To Top