Warmte terugwin systeem

Duurzaam warmte terugwin systeem

Elk bedrijf heeft warmte waar niks meer mee wordt gedaan, zogenaamde restwarmte. Wij realiseren manieren om hier toch gebruik van te maken, met behulp van een warmte terugwin systeem. Het kan zijn dat er warmte verdwijnt via de afzuiging van een gebouw, of door een systeem dat niet efficiënt werkt. Er zijn vele manieren om deze warmte toch goed te benutten. Het bedrijf BK Energy Efficiency is opgericht door Otto Krediet. Hij heeft in het binnen- en buitenland veel ervaring opgedaan in de distributiewereld en procesindustrie als eindverantwoordelijke en in commerciële functies. Deze ervaring wordt gebruikt voor het maken van een warmteterugwinning installatie. Tegenwoordig wordt ons bedrijf ingezet door bedrijven en organisaties die energiebesparing willen door middel van een systeem. Wij hebben veel ervaring in het gebruik en optimalisatie van een warmte terugwin systeem om energie te besparen. Laat ons u adviseren over een perfect warmteterugwinning systeem.

Hoe wij u helpen met een warmteterugwinning systeem

Laat ons bedrijf met een warmteterugwinning systeem u helpen om te besparen op energiekosten. Wij zullen dan in eerste instantie, voordat wij een terugwin systeem implementeren, verbruik op een laag niveau inzichtelijk maken. Door dit inzicht en onze ervaring opgedaan in de procestechnologie kunnen wij u adviseren over besparingskansen en een warmte terugwin systeem realiseren. Hoe ziet u een warmte terugwin systeem voor zich? Laat het ons weten. Dan maken wij het warmteterugwinning systeem afgestemd op uw wensen.

Warmteterugwinning installatie realiseren

Voordat wij een warmteterugwinning installatie (wtw installatie) realiseren bij uw bedrijf, installeren wij speciaal ontwikkelde hardware in uw proces, zonder dat het invloed heeft op de rest van uw processen. Wij meten het verbruik van gas, elektriciteit en wanneer nodig het water. De gemeten gegevens worden gebruikt voor het realiseren van een warmteterugwinning installatie.

Focus voor uw warmteterugwinning systeem

Voor uw warmteterugwinning systeem is de besparing zo groot als de tijd die hierin wordt geïnvesteerd. Wij noemen dit de focus voor uw warmteterugwinning systeem. Wij ervaren echter dat de focus van onze klanten voornamelijk ligt op het primaire proces.

chart15

Duurzame wtw installatie

Een warmteterugwinning installatie oftewel wtw installatie is een installatie waarmee u effectief warmte kunt terugwinnen. Deze wtw installatie zorgt ervoor dat de warmte uit de lucht of het water teruggewonnen wordt. Dit kan een flinke energiebesparing opleveren. Maar een wtw installatie zorgt niet alleen voor energiebesparing, het zorgt ook voor lagere kosten. Zo verdient een warmteterugwinning installatie zichzelf terug, doordat u een lagere energierekening krijgt.

Vragen over een warmteterugwinning installatie? Neem contact op

Bent u nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden van energiebesparing voor uw bedrijf met behulp van een warmte terugwin systeem? Neem dan vrijblijvend contact op en bel naar 06-50743064. Natuurlijk is het ook mogelijk om een mail te sturen naar info@bkenergyefficiency.nl. Wij realiseren de warmteterugwinning installatie die past binnen uw bedrijf.

Call Now ButtonBEL NU +31 (0)6-50743064
Translate »