Energiemonitoring

Inzicht in uw energieverbruik met onze energiemonitoring

Energie is voor veel bedrijven een grote kostenpost, het is daarom belangrijk om hierop te besparen. Door onze energiemonitoring krijgt u inzicht in het energieverbruik van uw bedrijf. De door BK Energy Efficiency speciaal ontwikkelde hard- en software helpt u daarbij. We richten ons vooral op bedrijven, publieke organisaties en grotere particuliere verbruikers. Bij een besparing van 10% zijn we nog niet tevreden. Ons doel is om voor u 20-30% te besparen in 1 tot 2 jaar. We streven er ook naar dat de investering die u doet binnen een jaar is terugverdiend.

Energiemonitoring, de analyses

Wanneer u enkele maanden gebruik maakt van ons energie monitoring systeem voor zullen er analyses worden uitgevoerd die dieper ingaan op het verbruik. Door onze manier van energiemonitoring is gedragsgerelateerde energiebesparing mogelijk. Met onze energiemonitoring kunnen we via eenvoudig uit te lezen rapportages menselijke invloeden nog beter zichtbaar maken, ook kunt u precies zien hoe u het meest efficiënt kunt besparen. Wanneer u hier de voorkeur aan geeft kunnen wij de rol van analist van u overnemen, eventueel begeleiden wij ook de bewustwording- en verandertrajecten. Met de analyses die voortkomen uit onze energiemonitoring kunnen we kosteneffectief energie besparen voor uw bedrijf.

energiemonitoring

Energiemonitoring verplicht

Energiemonitoring, Energiescan, Energie-onderzoek

Onze werkzaamheden beperken zich natuurlijk niet tot energiemonitoring alleen. Allereerst doen we vaak een energiescan / energie-onderzoek om kansen voor energiebesparing te vinden. Met energiemonitoring houden we het energieverbruik dan in de gaten om er zeker van te zijn dat de besparing blijvend is.

Er zijn al veel bedrijven die succesvol gebruik maken van onze energiemonitoring. Bekijk onze referentiepagina voor een overzicht van bedrijven en de energiebesparing die we hebben kunnen realiseren.

Werkwijze van ons energie monitoring systeem

Onze software voor energiemonitoring geeft u inzicht in het verbruik van elektriciteit, gas en eventueel ook water binnen uw bedrijf. We meten het verbruik zonder dat u daar last van heeft bij uw dagelijkse werkzaamheden. De resultaten van de energiemonitoring zijn online beschikbaar en laten in eerste instantie zien waar er onnodig energie verbruikt wordt. Bij de monitoring van uw energie betrekken wij ook uw leverancier zodat de nodige aanpassingen bij iedereen duidelijk zijn.

Vragen over energiemonitoring? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd wilt u graag meer weten? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk en leggen u graag alles uit over onze werkwijze bij energiemonitoring en ons energie monitoring systeem.

Translate »