skip to Main Content

Energieadvies voor uw bedrijf

Maatwerk energieadvies voor bedrijven

Door de groeiende wereldbevolking neemt het energieverbruik de komende jaren fors toe en zullen de energieprijzen blijven stijgen. Voor bedrijven is een flinke winst te halen als het gaat om energie besparen en verduurzamen. Bedrijven zijn vaak grootverbruikers van energie. Met het juiste energieadvies voor uw bedrijf weet u zeker dat u efficiënt te werk kunt gaan in het verduurzamen van uw bedrijf en het omlaag brengen van uw kosten. Zo weet u zeker dat uw bedrijf aan alle klimaat- en energiedoelstellingen gaat voldoen. BK Energy Efficiency helpt u met het maximaal en kosteneffectief verlagen van uw energieverbruik en het verduurzamen van uw organisatie.

Energieadvies met als resultaat 10-40% energiebesparing

Bij BK Energy Efficiency richten wij ons energieadvies vooral op bedrijven – veelal de industrie – en bedrijfspanden met een energierekening vanaf ongeveer € 70.000 tot enkele miljoenen euro’s per jaar. Wij zien in de praktijk dat energiebesparingen van 10 tot 40% normaal zijn. Onze besparingsvoorstellen verdienen zich gemiddeld in 1,5 jaar terug!

BK Energy Efficiency werkwijze

Energieonderzoek is een effectieve start om werk te maken van energiebesparing en duurzaamheid voor uw bedrijf. Klik hier voor meer informatie over ons energie onderzoek. We brengen het energieverbruik (gas, elektra, water en eventueel ook uw dieselverbruik) compleet in beeld en rapporteren de energiebesparingskansen in concrete voorstellen. Meestal maken we ook de kosten en opbrengsten van energiemonitoring als besparingskans al concreet in dit onderzoek. Het is bij ons ook mogelijk om een energiebesparingsonderzoek in het kader van het EED (European Energy Directive) te laten uitvoeren.

energieadvies bedrijf

Energieadvies

Naast een energieonderzoek kunnen we ook voor u een flexibele medewerker zijn die energiebesparing op pakt als haar taak. Met onze kennis en ervaring weten we waar moeten kijken voor de kansen. Ook de oplossingen hebben meestal al vaak gezien. Hierdoor kunnen we heel kosteneffectief de kansen voor energiebesparing omzetten in concrete verbetervoorstellen.  Middels standaard rapportages analyseren wij uw verbruik en maken wij afwijkingen zichtbaar. Onnodig verbruik in uw bedrijfspand sporen wij op en we pakken ‘quick wins’ met eenvoudige, gerichte aanpassingen. Let wel: de energiebesparing is net zo groot als de tijd die u investeert. Dat noemen wij ‘focus’. Voor ons is energiebesparing ons primaire proces. Door deze verantwoordelijkheid bij ons neer te leggen, kunt u u focussen op uw primaire proces.

Wilt u meer weten over een energieadvies voor uw bedrijf ? Neem dan contact op met 06-50743064 of mail naar info@bkenergyefficiency.nl. Wij informeren u graag over onze aanpak en hoe wij uw bedrijf kunnen verduurzamen met een gedegen energieadvies.

Referentie Cases

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

    Back To Top