Energieadvies voor uw Bedrijf

Maatwerk energieadvies voor bedrijven

Energie is duur. Door de groeiende wereldbevolking neemt het energieverbruik de komende jaren wereldwijd fors toe en zullen de energieprijzen blijven stijgen. Bedrijven zijn vaak grootverbruikers van energie. Bij bedrijven is dan ook de meeste winst te halen als het gaat om energie besparen en verduurzamen. Met het juiste energieadvies voor uw bedrijf weet u zeker dat u efficiënt te werk kunt gaan in het verduurzamen van uw bedrijf en het omlaag brengen van uw kosten. Zo weet u zeker dat uw bedrijf op korte termijn aan alle klimaat- en energiedoelstellingen voldoet. BK Energy Efficiency helpt u met het maximaal en kosteneffectief verlagen van uw energieverbruik en het verduurzamen van uw organisatie.

Energieadvies met als resultaat 10-40% energiebesparing

Wij pakken de zaken graag groots aan. Bij BK Energy Efficiency richten wij ons energieadvies vooral op bedrijven – veelal de industrie – en bedrijfspanden met een energierekening vanaf € 70.000 tot enkele miljoenen euro’s per jaar. Bij elk bedrijfs energieadvies streven wij naar een energiebesparing van 10 tot 40% met een terugverdientijd van gemiddeld 1,5 jaar!

BK Energy Efficiency werkwijze

Voor een uitvoerig energieadvies voor een bedrijf starten wij met een eenmalig energie-onderzoek. Dit energie onderzoek kan een effectieve start zijn om werk te maken van energiebesparing en duurzaamheid voor uw bedrijf. Klik hier voor meer informatie over ons energie onderzoek. We brengen dan het energieverbruik (gas, elektra, water) compleet in beeld en rapporteren de energiebesparingskansen in concrete voorstellen. Meestal maken we ook de kosten en opbrengsten van energiemonitoring als besparingskans al concreet in dit onderzoek. Het is bij ons ook mogelijk om een energiebesparingsonderzoek in het kader van het EED (European Energy Directive) te laten uitvoeren.

energieadvies bedrijf

Energieadvies voor bedrijfspanden

Energieadvies voor bedrijfspanden gaat niet over één nacht ijs. Voor efficiënt energieadvies voor uw bedrijf werken wij uitvoerig met u samen. Middels standaard rapportages analyseren wij uw verbruik en maken wij afwijkingen op maat zichtbaar. Onnodig verbruik in uw bedrijfspand sporen wij op en we pakken ‘quick wins’ met eenvoudige, gerichte aanpassingen. Let wel: de energiebesparing is net zo groot als de tijd die u investeert. Dat noemen wij ‘focus’. Van ons mag u verwachten dat wij ons puur richten op energie besparen en energieadvies voor uw bedrijf.

Energieadvies voor uw bedrijf aanvragen? Neem contact op

Wilt u meer weten over een energieadvies voor uw bedrijf met een besparing van maar liefst 20 tot 30%? Neem dan contact op met 06-50743064 of mail naar info@bkenergyefficiency.nl. Wij informeren u graag over onze aanpak en hoe wij uw bedrijf duurzaam kunnen maken met een gedegen energieadvies.

Call Now ButtonBEL NU +31 (0)6-50743064
Translate »