skip to Main Content

Energie onderzoek

Enorme energiebesparingen met een energie onderzoek

Wilt u een energie onderzoek uit laten voeren? Doe dan een beroep op de professionals van BK Energy Efficiency! Met een energie onderzoek door BK Energy Efficiency kunt u enorme energiebesparingen realiseren. Wij garanderen tien procent, maar weten in bijna alle gevallen een nog veel grotere meevaller op uw energierekening te bewerkstelligen.

Energieonderzoek, hoe realiseren wij een optimaal rendement?

Tijdens het Energieonderzoek brengen wij uw totale energieverbruik in kaart. Dat doen we door alle energieverbruikers te inventariseren en deze te vergelijken met uw energierekening. Ook zullen we de data van de eventueel beschikbare energiemonitoring meenemen.

Op basis van onze kennis en ervaring zetten we dan de besparingskansen op een rij. Uw krijgt een overzichtelijke tabel van de mogelijkheden, de kosten en opbrengsten daarvan en de terugverdientijd. Het management kan dan eenvoudig besluiten of en wanneer deze besparingskansen worden gerealiseerd. Wij zijn ook beschikbaar om u bij de realisatie te ondersteunen.

Zo weet u zeker dat u het optimale rendement uit het energie onderzoek haalt!

Onderzoek naar het verbruik van energie is wettelijk verplicht

Het laten onderzoeken van mogelijke energiebesparende maatregelen is voor elk bedrijf erg verstandig. Ongeacht de omvang ervan. U verdient de investering in de meeste gevallen namelijk razendsnel terug. En met het Energieonderzoek bewijst u ook het milieu een grote dienst. Maar wist u al dat een energie-audit voor grote bedrijven vanuit Europese wetgeving een verplichting is? De Europese Energy Efficiency Directive (EED) schrijft namelijk voor dat grote bedrijven (met 250 fte of een jaaromzet van ten minste € 50 miljoen) alle mogelijke maatregelen moeten nemen waarmee energie bespaard kan worden. Vanaf 2017 zal er strenger gecontroleerd worden op het nakomen van deze verplichting! Behoort uw bedrijf tot de doelgroep? Voorkom dan aanschrijvingen en boetes en schakel BK Energy Efficiency in!

Energie onderzoek, de voordelen:

Een energie onderzoek van BK Energy Efficiency biedt vele voordelen. Met dit energie onderzoek:

  • Voorkomt u onverklaarbare energierekeningen
  • Krijgt u praktische handvatten voor het besparen van energie aangereikt
  • Wordt u onderneming duurzamer
  • Voldoet u aan de wettelijke EED-verplichting
  • Kiest u voor maatwerk en betrokkenheid

energieonderzoek

Energiebesparing binnen handbereik, bel voor een energieonderzoek

Een substantiële besparing op energie ligt ook voor uw onderneming binnen handbereik. Voor een vrijblijvende offerte voor energie onderzoek belt of mailt u ons. Dat kan via 06-50743064 of info@bkenergyefficiency.nl. Een energie onderzoek door BK Energy Efficiency is de slimste investering die u kunt doen!

Referentie Cases

Gerealiseerde besparing

Back To Top