Energie onderzoek

Enorme energiebesparingen met een energie onderzoek

Wilt u een energie onderzoek uit laten voeren? Doe dan een beroep op de professionals van BK Energy Efficiency! Met een energie onderzoek door BK Energy Efficiency kunt u enorme energiebesparingen realiseren. Wij garanderen tien procent, maar weten in bijna alle gevallen een nog veel grotere meevaller op uw energierekening te bewerkstelligen. Bent u benieuwd hoe wij dit doen? En wilt u weten of een energie-audit ook voor uw onderneming relevant is? Lees dan snel verder!

Energieonderzoek, hoe realiseren wij een optimaal rendement?

Tijdens het Energieonderzoek maken wij gebruik van de meest hoogwaardige monitoringssoft- en hardware. Onze meetapparatuur brengen afwijkingen ten opzichte van normaal gebruik (ofwel onnodig verbruik van energie) gedetailleerd in beeld. Onze diepgaande analyse maakt niet alleen ‘quick wins’ mogelijk, maar brengt ook minder voor de hand liggende verbeteringen in kaart. Deze variëren van het optimaal afstellen van machines tot gedragsveranderingen bij uw medewerkers. Wij doen overigens niet alleen onderzoek naar mogelijke aanpassingen, maar kunnen u ook ondersteunen bij het implementeren ervan. Zo weet u zeker dat u het optimale rendement uit het energie onderzoek haalt!

Onderzoek naar het verbruik van energie is wettelijk verplicht

Het laten onderzoeken van mogelijke energiebesparende maatregelen is voor elk bedrijf erg verstandig. Ongeacht de omvang ervan. U verdient de investering in de meeste gevallen namelijk razendsnel terug. En met het Energieonderzoek bewijst u ook het milieu een grote dienst. Maar wist u al dat een energie-audit voor grote bedrijven vanuit Europese wetgeving een verplichting is? De Europese Energy Efficiency Directive (EED) schrijft namelijk voor dat grote bedrijven (met 250 fte of een jaaromzet van ten minste € 50 miljoen) alle mogelijke maatregelen moeten nemen waarmee energie bespaard kan worden. Vanaf 2017 zal er strenger gecontroleerd worden op het nakomen van deze verplichting! Behoort uw bedrijf tot de doelgroep? Voorkom dan aanschrijvingen en boetes en schakel BK Energy Efficiency in!

Energie onderzoek, de voordelen:

Een energie onderzoek van BK Energy Efficiency biedt vele voordelen. Met dit energie onderzoek:

  • Voorkomt u onverklaarbare energierekeningen
  • Krijgt u praktische handvatten voor het besparen van energie aangereikt
  • Wordt u onderneming duurzamer
  • Voldoet u aan de wettelijke EED-verplichting
  • Kiest u voor maatwerk en betrokkenheid

energieonderzoek

Energiebesparing binnen handbereik, bel voor een energieonderzoek

Een substantiële besparing op energie ligt ook voor uw onderneming binnen handbereik. Voor een vrijblijvende offerte voor energie onderzoek belt of mailt u ons. Dat kan via 06-50743064 of info@bkenergyefficiency.nl. Een energie onderzoek door BK Energy Efficiency is de slimste investering die u kunt doen!

Translate »