skip to Main Content

Zakelijke energie

Besparen op zakelijke energie met BK Energy Efficiency

Bedrijven zijn vandaag de dag allemaal op zoek naar een mogelijkheid om te besparen op de kosten van hun zakelijke energie. Voor zakelijke klanten is deze besparing nog veel noodzakelijker dan voor particulieren het geval is, vooral omdat het verbruik ook een stuk hoger ligt. Gelukkig hebben we goed nieuws voor u, want besparen op zakelijke energie is, geen enkel probleem. Door gebruik te maken van het eenvoudig te implementeren systeem van BK Energy Efficiency zult u merken dat u binnen afzienbare tijd al een groot bedrag op uw energierekening kunt besparen.

zakelijke energie

Vervangen van bestaande apparatuur

Aan de hand van de metingen die uitgevoerd worden zal in eerste instantie duidelijk worden hoe het is gesteld met de apparatuur binnen uw bedrijf. Wanneer u over verouderde apparaten beschikt dient u er rekening mee te houden dat deze mogelijk vervangen dienen te worden. Vroeger werd er niet of nauwelijks rekening gehouden met het energieverbruik en dat zorgt standaard voor groot onnodig verbruik op het gebied van energie. Door het moderniseren van een deel van uw infrastructuur kunt u ervoor zorgen dat, dat energieverlies in de kiem wordt gesmoord. Door alleen hier al rekening mee te houden kan een besparing gerealiseerd worden van 10 procent. Wanneer u wenst te besparen op uw zakelijke energie, is het onder de loep nemen van uw infrastructuur dus absoluut interessant te noemen.

Referentie Cases

Gerealiseerde besparing

Zakelijke energie, het belang van gedetailleerde metingen voor

Energie besparen is iets wat u niet zomaar kunt doen zonder het ergens op te baseren. Veel mensen proberen dit wel en merken na verloop van tijd dat al hun (vaak zeer grote) inspanningen en investeringen op niets uitdraaien. Dat is natuurlijk bijzonder frustrerend. Wanneer u wenst te besparen op zakelijke energie is het aan te raden om eerst specifieke metingen uit te voeren. Door deze metingen wordt informatie verzameld waardoor u precies weet waar de grootste verbruikers op het gebied van energie in uw bedrijf terug te vinden zijn. Dit maakt dat u er zeer eenvoudig op kunt anticiperen waardoor u vrijwel meteen kunt beginnen met besparen op uw energieverbruik. Vooral voor zakelijke gebruikers is dit vanwege het vaak aanzienlijke verbruik mooi meegenomen.

Zakelijke energie, hoe kan BK Energy Efficiency u helpen?

Als bedrijf gespecialiseerd in energie vinden wij het belangrijk om onze zakelijke klanten, service op maat te bieden. We hebben er dan ook voor gekozen om gebruik te maken van een zeer eenvoudig, maar daarom niet minder doeltreffend, systeem dat zeer gedetailleerde metingen kan uitvoeren. Aan de hand van deze metingen is het mogelijk om meteen de nodige actie te ondernemen waardoor:

  • Uw energieverbruik nagenoeg meteen met 10% kan worden verminderd
  • U steeds geniet van een erg korte terugverdientijd, de investering is dan ook zeer laag

Wenst u te besparen op de kostprijs van uw zakelijke energie en is het voor u van belang om daarvoor geen grote investeringen te hoeven doen? In dat geval is een beroep doen op de mogelijkheden van ons bedrijf een absolute aanrader!

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

    Back To Top