skip to Main Content

Energieverbruik verlagen

Slim omgaan met energieverbruik

De energiekosten vormen voor veel bedrijven een groot onderdeel van hun jaarlijkse uitgaven. Veel mensen ondervinden jaar na jaar de grootste moeilijkheden om hun energiefactuur te betalen. Dat geldt niet alleen voor particulieren, maar ook voor eigenaren van een bedrijf. Bedrijven realiseren ieder jaar vaak zo’n groot verbruik dat ze rekening dienen te houden met een zeer hoge energierekening. Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw energieverbruik te verlagen? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres!

Jaarlijks energieverbruik verlagen

Steeds meer bedrijven kiezen voor het gebruik van groene of duurzame energie. Deze vormen van energie zijn uiteraard bijzonder interessant, maar het is vaak lucratiever om een periodieke besparing op het energieverbruik te realiseren. Door het verbruik constructief te verlagen zorgt u er namelijk voor dat u niet één keer, maar structureel kunt besparen op uw energierekening. Op deze manier kan uiteindelijk een besparing plaatsvinden die kan oplopen tot 20 of zelfs 30 procent op jaarbasis. Zo kunt u veel geld besparen. Uw energieverbruik verlagen op periodieke basis is beslist interessant voor uw financiële situatie en wij van BK Energy Efficiency helpen u daar graag bij verder.

Eenvoudig toepasbaar

Veel mensen zijn niet op de hoogte van hun exacte energieverbruik. Dat zorgt ervoor dat ze jaar na jaar eigenlijk veel te hoge kosten hebben voor hun energie. Bij BK Energy Efficiency maken we gebruik van een zeer eenvoudig systeem die bijzonder gedetailleerde metingen kan uitvoeren. Deze metingen kunnen niet alleen worden uitgevoerd voor de elektriciteit, ook het verbruik van gas en water op zeer eenvoudige wijze in kaart worden gebracht. Het verbruik verlagen wordt op deze manier een stuk eenvoudiger.  Wilt u het energieverbruik verlagen in uw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie!

energieverbruik verlagen

Onnodig energieverbruik tegengaan

Het verlagen van het totale verbruik op het gebied van energie wordt in verschillende stappen gerealiseerd. In eerste instantie wordt ervoor gekozen om al het onnodige verbruik uit te schakelen. Dit is een bijzonder belangrijke factor in het verlagen van de kosten van uw energierekening. Vaak zijn mensen zich er niet van bewust, maar diverse onderdelen van hun woning realiseren een permanent verbruik wat betreft energie, dat doorgaans ook nog eens veel te hoog ligt. Denk bijvoorbeeld maar eens verwarming of klimaatsystemen. Het bestaande energieverbruik verlagen en het resterende verbruik optimaliseren zorgt ervoor dat u als klant van BK Energy Efficiency steevast kunt rekenen op een zeer aantrekkelijke besparing en dat niet één keer, maar ieder jaar opnieuw!

Back To Top