skip to Main Content

Energiebesparing bedrijven

Energiebesparing voor bedrijven

Energie besparen heeft vele voordelen. Niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven. Het is beter voor het milieu en het scheelt aanzienlijk in de kosten. De energiekosten zijn de laatste jaren flink gestegen en om een zo hoog mogelijk positief financieel resultaat te halen is het van belang om deze te laten dalen. Bent u op zoek naar een constructieve energiebesparing voor uw bedrijf? In dat geval kunnen wij van BK Energy Efficiency u daar ongetwijfeld bij van dienst zijn!

Gemakkelijk inzicht in uw verbruik

Een constructieve energiebesparing kan plaatsvinden door zeer eenvoudig onze speciaal ontwikkelde hardware in uw bedrijfsproces op te nemen. Deze hardware is uitsluitend bedoeld om het energieverbruik te monitoren en heeft geen invloed op de manier waarop de processen binnen uw bedrijf worden uitgevoerd. Het gebruik van onze monitoringstool geeft u duidelijk inzicht in uw verbruik en vormt de basis voor gedegen advies voor het besparen van energie. Bent u ook op zoek naar een interessante mogelijkheid om te besparen op de kostprijs van uw energieverbruik? In dat geval bieden wij van BK Energy Efficiency u de perfecte oplossing!

energiebesparing bedrijven

Bespaar tussen de 20 en 30% op uw zakelijke energierekening

BK Energy Efficiency stelt alles in het werk om energiebesparing zo optimaal mogelijk te maken. Energiebesparing heeft als voordeel dat het een vorm van besparen is die niet één keer, maar op periodieke basis plaatsvindt. Hierdoor zult u merken dat uw investering snel is terugverdiend. Daarnaast profiteert u ook de volgende jaren nog steeds van flinke besparingen. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u op zoek bent naar mogelijkheden op het gebied van energiebesparing bedrijven bent u bij BK Energy Efficiency beslist aan het juiste adres!

Energiebesparing voor bedrijven op verschillende vlakken

Energiebesparing vindt niet één keer en op één bepaalde manier plaats, maar is verspreid over diverse bedrijfsonderdelen. In eerste instantie gaan we bij BK Energy Efficiency na of er ergens in het bedrijf sprake is van onnodig energieverbruik.  Veel bedrijven hebben een verouderde infrastructuur, wat er vaak voor zorgt dat er nodeloos veel energie wordt gebruikt. Wanneer het onnodige energieverbruik wordt voorkomen kan er een besparing op jaarbasis worden verwezenlijkt van wel 10 procent. Nadat deze controle is uitgevoerd wordt er overgegaan op een zo optimaal mogelijke afstelling van de aanwezige apparatuur. Ook hierdoor kan een structurele besparing plaatsvinden, waardoor u kunt rekenen op een zeer interessant financieel voordeel. Energiebesparing voor bedrijven wordt dus in ieder geval steeds op verschillende vlakken toegepast en levert u een behoorlijk financieel voordeel op.

Referentie Cases

Gerealiseerde besparing

Resultaten & referenties

Energiemonitoring is voor een aantal bedrijfstakken een erkende maatregel die verplicht moet worden geïmplementeerd. Dit is het geval voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, gebouwen voor zorginstellingen, voor hotels en restaurants, sport en recreatie. Kijk of dit voor uw branche ook van toepassing is op:

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

    Back To Top