Energiebesparing bedrijven

Eenvoudige energiebesparing

Het is vandaag de dag niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven van cruciaal belang om te besparen op de kostprijs van hun energierekening. We trappen namelijk een open deur in wanneer we zeggen dat energie door de jaren heen bijzonder duur is geworden. Een structurele energiebesparing is nodig voor ondernemingen die een zo positief mogelijk financieel resultaat willen behalen. Bent u op zoek naar een constructieve energiebesparing voor bedrijven? In dat geval kunnen wij van BK Energy Efficiency u daar ongetwijfeld bij van dienst zijn!

Onze oplossing

Tegenwoordig vormt energie een bijzonder grote kostenpost voor bedrijven. Het spreekt voor zich dat men graag alles in het werk wil stellen om deze kosten zoveel mogelijk te beperken. Een constructieve energiebesparing kan plaatsvinden door zeer eenvoudig onze speciaal ontwikkelde hardware in uw bedrijfsproces op te nemen. Deze hardware is uitsluitend bedoeld om het energieverbruik te monitoren en heeft geen invloed op de manier waarop de processen binnen uw bedrijf worden uitgevoerd. Bent u ook op zoek naar een interessante mogelijkheid om te besparen op de kostprijs van uw energieverbruik? In dat geval bieden wij van BK Energy Efficiency u de perfecte oplossing!

energiebesparing bedrijven

Besparing tussen 20 en 30%

Wanneer we bedrijven bezoeken die graag energie willen besparen, stellen we uiteraard steeds alles in het werk om de besparing zo optimaal mogelijk te maken. Energiebesparing brengt steeds als voordeel met zich mee dat het een vorm van besparen is die niet één keer, maar op periodieke basis plaatsvindt. Dat is bijzonder interessant, want hierdoor zult u merken dat uw investering snel is terugverdiend. Daarnaast profiteert u ook de volgende jaren nog steeds van flinke besparingen. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u op zoek bent naar mogelijkheden op vlak van energiebesparing bedrijven bent u bij BK Energy Efficiency beslist aan het juiste adres!

Energiebesparing voor bedrijven op verschillende vlakken

Energiebesparing vindt niet één keer en op één bepaalde manier plaats, maar is verspreid over diverse bedrijfsonderdelen. In eerste instantie gaan we bij BK Energy Efficiency na of er ergens in het bedrijf sprake is van onnodig energieverbruik. Het is algemeen bekend dat veel bedrijven met een verouderde infrastructuur zitten, dat zorgt er vaak voor dat er nodeloos veel energie wordt gebruikt. Wanneer het onnodige energieverbruik wordt voorkomen kan er een besparing op jaarbasis worden verwezenlijkt van wel 10 procent. Nadat deze controle is uitgevoerd wordt er overgegaan op een zo optimaal mogelijke afstelling van de aanwezige apparatuur. Ook hierdoor kan een structurele besparing plaatsvinden, waardoor u kunt rekenen op een zeer interessant financieel voordeel. Energiebesparing voor bedrijven wordt dus in ieder geval steeds op verschillende vlakken toegepast en levert u een behoorlijk financieel voordeel op.

Call Now ButtonBEL NU +31 (0)6-50743064
Translate »