skip to Main Content

Energiemonitoring Hoogeveen

Duurzaam ondernemen in Hoogeveen

Energiemonitoring in Hoogeveen leidt, net als op tal van andere plaatsen, tot de mogelijkheden om energie te besparen in uw bedrijf. In Hoogeveen zult u hiermee bij kunnen dragen aan het terugdringen van het energieverbruik.  Door gebruik te maken vane nergiemonitoring van BK Energy Efficiency  in Hoogeveen bespaart u op uw kosten voor de energienota en voldoet u aan de verplichting die de overheid bedrijven oplegt om hun energieverbruik te verlagen. Laat ons dus nu ook uw energiemonitoring doen en maak samen met collega-ondernemers het verschil!

Bespaar op uw energierekening

U en uw collega-ondernemers zorgen samen voor een vermindering van het energieverbruik. Door gebruik te maken van energiemonitoring en energiebesparing voor bedrijven wordt uw energieverbuik duidelijk in beeld gebracht en brengen wij de bespaarmogelijkheden voor u in kaart. Vaak hebben ondernemers geen duidelijk beeld hiervan en daardoor missen ze de kans om te besparen op hun energieverbruik en daardoor blijven ze teveel betalen.

Naast energiemonitoring geven we ook advies over het terugdringen van het gebruik van fossiele brandstoffen en zorgen we voor duurzame energietoepassingen, zoals zonne-energie en biomassa. Als representant van het Zweedse bedrijf Swebo Bioenergy zorgen we ook voor verwarming met houtchips, houtpellets en paardenmest.

De aanpak van BK Energy Efficiency  in Hoogeveen

Wij menen dat we met onze aanpak voor energiebesparing voor bedrijven een stevige bijdrage leveren aan de terugdringing van onnodig verbruik van energie.

Daarmee besparen we voor u in Hoogeveen en elders kosten en stelt het u in staat om evident bij te dragen aan de vermindering van milieubelasting door energieverbruik. Onze aanpak in het kort:

  • Het meten van het huidige energieverbruik
  • Plaatsing van meetapparatuur voor energiemonitoring
  • Analyse van meetgegevens
  • Aanbevelingen over acties tot energiebesparing
  • Resultaatmetingen en vervolgadvies

energiemonitoring Hoogeveen

U kiest toch ook voor energiemonitoring in Hoogeveen?

Wij doen in energiemonitoring en dat doen we uiteraard niet uitsluitend om te meten. Er worden concrete acties aanbevolen die energiebesparing voor uw bedrijf in Hoogeveen bevorderen. Het gaat echter niet uitsluitend om de verlaging van het energieverbruik, maar ook om de mogelijkheden om minder milieubelastende energiebronnen in te zetten. Denkt u bijvoorbeeld aan het uitvoeren van duurzame energieprojecten. Wilt u hier meer over weten of direct een afspraak met ons maken? Bel dan met BK Energy Efficiency op telefoonnummer 06-50743064. Wij zijn uw specialist in energiemonitoring en zakelijke energie in Hoogeveen.

Referentie Cases

Gerealiseerde besparing

Resultaten & referenties

Energiemonitoring is voor een aantal bedrijfstakken een erkende maatregel die verplicht moet worden geïmplementeerd. Dit is het geval voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, gebouwen voor zorginstellingen, voor hotels en restaurants, sport en recreatie. Kijk of dit voor uw branche ook van toepassing is op:

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

    Back To Top