DutchEnglish
skip to Main Content

Energie besparen in uw bedrijf

Slim energie besparen voor uw bedrijf

Bedrijven zijn vaak grootverbruikers van energie. De stijgende energieprijs van de voorbije jaren zorgt ervoor dat het voor ondernemingen meer dan ooit belangrijk is geworden om te besparen op het energieverbruik. Hoe kunt u dat precies realiseren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van de dienstverlening? Door een beroep te doen op de diensten die worden aangeboden door BK Energy Efficiency kunnen wij u hier eenvoudig bij helpen. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om op zeer eenvoudige wijze een structurele besparing toe te passen op uw energieverbruik.

Substantiële energiebesparingen

Energie besparen in uw bedrijf is niet altijd even eenvoudig.

Veel bedrijven vrezen dat dit invloed zal hebben op hun bedrijfsprocessen en dat ze daardoor inboeten op het gebied van service of klantvriendelijkheid, maar dit is zeker niet het geval. Door gebruik te maken van de mogelijkheden die wij van BK Energy Efficiency aanbieden is het mogelijk om dezelfde kwaliteit te bieden als voorheen. Zonder dat u bang hoeft te zijn voor een torenhoge energiefactuur aan het einde van het jaar. Het doorvoeren van substantiële energiebesparingen zorgt ervoor dat de infrastructuur van uw bedrijf meteen een stuk energiezuiniger en dus goedkoper zal zijn.

Meteen een flinke besparing

Indien u ervoor kiest om gebruik te maken van ons systeem, wordt meteen gestart met het meten van het energieverbruik in uw onderneming. Aan de hand van de gedetailleerde informatie die blijkt uit de metingen kan er meteen actie worden ondernomen. Deze actie zorgt ervoor dat er eveneens meteen kan worden begonnen met energie besparen, zonder dat daar grote investeringen voor nodig zijn. De hardware van ons bedrijf wordt op zeer eenvoudige wijze in uw bedrijfsproces opgenomen, zonder dat deze er ook maar enige invloed op heeft. Bent u op zoek naar een interessante mogelijkheid om meteen structureel te kunnen besparen op het energieverbruik in uw onderneming? In dat geval is het beslist de moeite waard om even kennis te maken met ons systeem.

energie besparen bedrijf

Waarom kiezen voor BK Energy Efficiency?

Energie besparen is voor veel bedrijven een absolute noodzaak. De prijs van energie is door de jaren heen structureel gestegen waardoor steeds meer ondernemingen de nodige moeite ondervinden om deze nog te betalen. Wij van BK Energy Efficiency hebben hiervoor de perfecte oplossing gevonden. Door gebruik te maken van ons geavanceerde systeem kunt u immers rekenen op:

  • Een eenvoudige toepassing in uw bestaand bedrijfsproces
  • Energiebesparing zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de dienstverlening
  • Een structurele besparing op uw energieverbruik en dat ieder jaar opnieuw
  • Duurzamer ondernemen

Wilt u ook energie besparen in uw bedrijf zonder kwaliteitsverlies in uw onderneming? Aarzel dan niet langer en mail ons snel voor meer informatie of een afspraak!

Referentie Cases

Gerealiseerde besparing

Resultaten & referenties

Energiemonitoring is voor een aantal bedrijfstakken een erkende maatregel die verplicht moet worden geïmplementeerd. Dit is het geval voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, gebouwen voor zorginstellingen, voor hotels en restaurants, sport en recreatie. Kijk of dit voor uw branche ook van toepassing is op:

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

    Back To Top