DutchEnglish
skip to Main Content

Energiemonitoring Groningen

Energiebesparing voor bedrijven

Energiemonitoring in Groningen is uw praktisch gerichte partner op het gebied van energiemonitoring en helpt u het energieverbruik te verlagen in uw bedrijf. Weet u niet precies waar die hoge energienota voor zakelijke energie in Groningen vandaan komt en welke energieslurpers nou eigenlijk voor die hoge kosten zorgen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij meten niet alleen uw verbruikgegevens en rapporteren daar ook over, maar zorgen met energiemonitoring en analyses voor concrete doelstellingen die zullen zorgen voor een serieuze energiebesparing voor bedrijven in Groningen en elders. Om mogelijkheden tot energiebesparing te vinden, meten wij gedurende een bepaalde periode het energieverbruik binnen uw bedrijf. Op basis van deze resultaten, kunnen wij een gericht advies uitbrengen zodat u uw energieverbruik omlaag kunt brengen.

Duurzaam ondernemen in Groningen met BK Energy Efficiency

Wij zijn praktische denkers en doeners die zorgen voor energiebesparing voor bedrijven. Wij begrijpen als geen ander, dat uw aandacht en bedrijfsbelang uitgaan naar de basis van uw activiteiten en dat daarbij het achterhalen van de mogelijkheden om uw energieverbruik te verlagen nou niet direct uw hoogste prioriteit heeft. Laat ons dus zorgen voor de adviezen om te komen tot de reducering van uw zakelijke energie verbruik. Daarvoor hebben we een team van specialisten in huis die met uw zakelijke energie aan de slag gaan. Energie besparen in uw bedrijf is zelfs door de overheid verplicht gesteld. Energiebesparing voor bedrijven is een van de speerpunten van het milieubeleid van het kabinet.

Energiemonitoring in Groningen zorgt voor zakelijke energie besparing

BK Energy Efficiency zorgt voor besparing op uw energierekening in Groningen en elders. We vatten onze aanpak graag kort voor u samen:

  • Meten van gas, elektriciteit en eventueel water verbruik
  • Uit de rapportages blijken de energiemonitoring gegevens
  • Statische analyses zorgen voor inzicht in langere termijn successen
  • De focus komt te liggen op de grootste energieverbruikers
  • Door onze energiemonitoring en de analyses bespaart u geld

energiemonitoring Groningen

Energiemonitoring in Groningen? Neem contact op

Zoekt u naar een bedrijf in energiemonitoring? Kies dan ook in Groningen voor BK Energy Efficiency. Neem voor meer informatie contact op met tel. 06-50743064 of laat ons contact met u opnemen. Hiervoor kunt u het contactformulier op de website invullen. BK Energy Efficiency is uw partner op het gebied van energiemonitoring in Groningen.

Referentie Cases

Gerealiseerde besparing

Resultaten & referenties

Energiemonitoring is voor een aantal bedrijfstakken een erkende maatregel die verplicht moet worden geïmplementeerd. Dit is het geval voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, gebouwen voor zorginstellingen, voor hotels en restaurants, sport en recreatie. Kijk of dit voor uw branche ook van toepassing is op:

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

    Back To Top