DutchEnglish
skip to Main Content

Energiemonitoring Emmen

Duurzaam ondernemen in Emmen

Energiemonitoring door BK Energy Efficiency is een ideale manier om energie te besparen voor bedrijven.  Voor veel bedrijven in Emmen is de rekening voor zakelijke energie vaak flink opgelopen. Veel bedrijven laten hier geld liggen. Door gebruik te maken van energiemonitoring zal uw rekening voor zakelijke energie  veel verder kunnen dalen. Natuurlijk, isolatie aanbrengen, energiezuinigheid van apparaten en bewustzijn van medewerkers over milieuaspecten van energieverbruik, zijn al belangrijke eerste stappen in de juiste richting. Met energiemonitoring van BK Energy Efficiency kunt u echter nog veel meer besparen op de kosten van zakelijke energie. Dit komt door de gerichtheid van onze tools en de nauwkeurigheid waarmee wordt gemeten en geanalyseerd.

Energiemonitoring in Emmen door BK Energy Efficiency

Veel bedrijven zijn zich bewust van de positieve effecten die het energieverbruik verlagen op de bedrijfsresultaten. Met de inzet van energiemonitoring in het bedrijf zal  veel meer winst op de rekening voor zakelijke energie te behalen zijn. Zelfs voor die ondernemingen in Emmen en elders, die nu al heel bewust met energieverbruik verlagen bezig zijn. BK Energy Efficiency is uw specialist op het gebied van energiemonitoring en zorgt gegarandeerd voor een verdere besparing op uw verbruik in zakelijke energie in Emmen.

De aanpak in Emmen en elders van BK Energy Efficiency

We leggen u kort uit welke aanpak BK Energy Efficiency volgt voor het bereiken van energiebesparing voor bedrijven in Emmen:

  • Het plaatsen van specialistische meetapparatuur
  • Analyseren van gegevens
  • Het uitbrengen van concrete adviezen
  • Voortgangsrapportage en evaluatieanalyse
  • Resultaatmeting

Met onze aanpak in energiemonitoring krijgt uw onderneming inzicht  in de energieslurpers binnen uw bedrijf en welke bijsturing of aanpassing kan plaatsvinden. Daarin verschilt BK Energy Efficiency met adviseurs die een fraaie rapportage weten te maken zonder concrete adviezen.  Kent u die rapporten die onderin de la verdwijnen zonder concrete opvolging? Die zijn dan in elk geval niet van BK Energy Efficiency.

over bk energy efficiency

Neem contact op over uw energiemonitoring in Emmen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die BK Energy Efficiency u te bieden heeft op het gebied van energie besparen in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-50743064. U kunt ook het contactforumlier invullen met uw vragen op het gebied van energiemonitoring in Emmen.

Referentie Cases

Gerealiseerde besparing

Resultaten & referenties

Energiemonitoring is voor een aantal bedrijfstakken een erkende maatregel die verplicht moet worden geïmplementeerd. Dit is het geval voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, gebouwen voor zorginstellingen, voor hotels en restaurants, sport en recreatie. Kijk of dit voor uw branche ook van toepassing is op:

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

    Back To Top