Energiemonitoring Emmen

Het kan nog altijd veel beter

Energiemonitoring in Emmen en op andere plaatsen is een ideale manier om nog meer energiebesparing voor bedrijven te bereiken dan nu al het geval is. In Emmen is, net als op veel andere plaatsen in Nederland, is de rekening voor zakelijke energie vaak al flink teruggedrongen. Met energiemonitoring zal uw rekening voor zakelijke energie nog veel verder kunnen dalen. Natuurlijk, isolatie aanbrengen, energiezuinigheid van apparaten en bewustzijn van medewerkers over milieuaspecten van energieverbruik, heeft ons al flinke stappen in de juiste richting laten zetten. Met energiemonitoring zullen we echter nog veel meer besparingen op het gebruik van zakelijke energie weten te behalen. Dit komt door de gerichtheid waarmee wordt gewerkt en de nauwkeurigheid waarmee wordt gemeten en geanalyseerd.

Laat energiemonitoring in Emmen maar aan BK Energy Efficiency over

Veel bedrijven zijn zich bewust van de positieve effecten die het energieverbruik verlagen heeft op de bedrijfsresultaten. Met de inzet van energiemonitoring in het bedrijf zal (door de gerichtheid) nog veel meer winst op de rekening voor zakelijke energie te behalen zijn. Zelfs voor die ondernemingen in Emmen en elders, die nu al heel bewust met energieverbruik verlagen bezig zijn. BK Energy Efficiency is uw specialist op het gebied van energiemonitoring en zorgt gegarandeerd voor een verdere besparing op uw verbruik in zakelijke energie in Emmen.

De aanpak in Emmen en elders van BK Energy Efficiency

We leggen u graag in het kort uit welke aanpak we volgen bij het bereiken van energiebesparing voor bedrijven in Emmen en elders:

  • Het plaatsen van meetapparatuur volgens individueel schema
  • Analyseren van gegevens
  • Het uitbrengen van gerichte adviezen
  • Voortgangsrapportage en evaluatieanalyse
  • Resultaatmeting

Met onze aanpak in energiemonitoring bereiken we dat uw onderneming inzicht heeft in de energieslurpers in uw bedrijf en hoe hier bijsturing en aanpassing op kan plaatsvinden. Daarmee wijken we met onze aanpak in, onder andere, Emmen af van adviseurs die een fraaie rapportage weten te maken, maar er vervolgens niets meer mee doen. Kent u die rapporten die onderin de la verdwijnen zonder concrete opvolging? Die zijn dan in elk geval niet van BK Energy Efficiency.

over bk energy efficiency

Neem contact op over uw energiemonitoring in Emmen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die BK Energy Efficiency u te bieden heeft op het gebied van energie besparen in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-50743064. U kunt ook het contactforumlier invullen met uw vragen op het gebied van energiemonitoring in Emmen.

Call Now ButtonBEL NU +31 (0)6-50743064
Translate »