DutchEnglish
skip to Main Content

Energiemonitoring Enschede

Specialist in energiebesparing voor bedrijven in de omgeving van Enschede

Energiemonitoring voor bedrijven in Enschede is de core business van BK Energy Efficiency, de specialist in energiebesparing voor bedrijven. Onze kennis en expertise kan zorgen voor een verdere terugdringing van de milieubelasting, door zakelijke energie nadrukkelijk te meten op nut en noodzaak. Vaak blijkt dat het energieverbruik met enkele simpele ingrepen minimaal tien procent te laten dalen.  Dat doen we door onze professionele aanpak in energiemonitoring en de vertaling van de resultaten naar concrete acties, in Enschede en elders. Met onze software meten wij het energieverbruik van alle apparaten binnen het bedrijf.  Hierdoor ontstaat een duidelijk beeld van het totale energieverbruik. Hierdoor wordt het niet alleen makkelijker om aanpassingen te doen maar worden de resultaten ook direct zichtbaar. Het terugverdienen van de investering kan al binnen 1 jaar gerealiseerd worden.

Wat de overheid van bedrijven verwacht om energieverbruik te verlagen

De overheid legt alle bedrijven de verplichting op om het energieverbruik te verlagen en kritisch te kijken naar de mogelijkheden om energie te besparen in uw bedrijf. Bent u dus nog niet begonnen met het nemen van maatregelen om het gebruik van zakelijke energie terug te dringen, dan is het tijd om energie te gaan besparen in uw bedrijf. Schakel met BK Energy Efficiency de specialist in energiebesparing voor bedrijven nu in.

Met de aanpak van BK Energy Efficiency bent u in staat om precies die energieslurpers te achterhalen die in uw bedrijf zorgen voor hoge rekeningen aan gas, stroom en/of water.

De aanpak in energiemonitoring in Enschede van BK Energy Efficiency

BK Energy Efficiency staat voorhoge kwaliteit en detailkennis op het gebied van energiemonitoring. Wij pakken dit op een praktische manier  aan in Enschede en door heel Nederland:

  • Plaatsen van apparatuur en software om te meten
  • Energiemonitoring op meso- en microniveau
  • Analyse van gegevens
  • Heldere rapportage met concrete aanbevelingen
  • Resultaatmeting en verdere verfijning

Met deze aanpak van energiemonitoring in Enschede en omgeving  zorgen we dat u echt aan energiebesparing voor bedrijven meedoet, omdat BK Energy Efficiency zorgt voor een concrete vertaling van de meetresultaten naar  gegarandeerd aan lagere kosten aan zakelijke energie zal staan.

energie besparen kantoor

Kies nu ook voor energiemonitoring in Enschede

Hebben we u met onze aanpak in Enschede met energiemonitoring al kunnen overtuigen? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak in te plannen met onze adviseur. Wilt u liever eerst meer weten of een advies over dat wat het beste werkt om ook aan energie besparen in uw bedrijf in Enschede te doen? Vul dan het contactformulier op de website in of bel ons op 06-50743064 over uw energiemonitoring voor energiebesparing voor bedrijven in Enschede.

Referentie Cases

Gerealiseerde besparing

Resultaten & referenties

Energiemonitoring is voor een aantal bedrijfstakken een erkende maatregel die verplicht moet worden geïmplementeerd. Dit is het geval voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, gebouwen voor zorginstellingen, voor hotels en restaurants, sport en recreatie. Kijk of dit voor uw branche ook van toepassing is op:

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

    Back To Top