skip to Main Content

Energiebesparing kantoor

Energiekosten besparen

Veel bedrijven worden tegenwoordig gedwongen om te besparen op vaste, hoge kosten. Dergelijke besparingen zijn niet alleen lang niet altijd even eenvoudig, daar komt ook nog eens bij dat ze een directe invloed kunnen hebben op de werking van de onderneming en dat is uiteraard niet de bedoeling. Toch is het eveneens mogelijk om een eenvoudige energiebesparing op kantoor door te voeren zonder dat er moet worden ingeleverd op het vlak van werkcomfort. Wij van BK Energy Efficiency maken het namelijk mogelijk om een structurele energiebesparing te realiseren op kantoor waar u geen enkele hinder van zult ondervinden.

Uitstekende investering

Indien u er voor kiest om een beroep te doen op de mogelijkheden van BK Energy Efficiency zullen wij in uw bedrijf of kantoor speciale hardware plaatsen. Deze zelf ontwikkelde hardware is in staat om alle energieverbruik in uw bedrijf in kaart te brengen zowel door machines als door mensen. Door een nauwkeurige analyse van de verkregen informatie is het mogelijk om zonder problemen hierop in te spelen en onnodig verbruik uit te schakelen. Dit zorgt er niet alleen voor dat u meteen begint met de energiebesparing, daarnaast ontvangt u deze besparing niet één keer, maar wel meerdere keren. Zelfs wanneer u onze factuur al lang hebt betaald blijft u dus geld besparen. Indien u op zoek bent naar een mogelijkheid om energiebesparing op kantoor te realiseren bent u bij ons zeker aan het juiste adres.

energiebesparing kantoor

Energiebesparing op kantoor in verschillende fases

Wanneer u op zoek bent naar een mogelijkheid om energie te besparen bieden wij van BK Energy Efficiency u op dat vlak tal van interessante mogelijkheden aan. Om een zo optimaal mogelijke energiebesparing op uw kantoor te realiseren hebben we ervoor gekozen om in verschillende fases te werken. Daarbij staat iedere fase voor een specifieke vorm van besparing waardoor u niet één keer, maar wel meerdere keren kunt rekenen op een aantrekkelijk financieel voordeel. De verschillende fases voor energiebesparing op kantoor zijn:

  • Het voorkomen van onnodig verbruik
  • Een correcte afstelling van alle aanwezige apparatuur
  • Onnodig verbruik door menselijke tussenkomst beperken
  • De realisatie van multi-site-benchmarking

Bovenstaande vier fases zorgen ervoor dat u verstelt zult staan van de besparingen die u alleen al op energiegebied op jaarbasis kunt verkrijgen.

Korte terugverdientijd

Dit alles zorgt er niet alleen voor dat kiezen voor de diensten van BK Energy Efficiency een uitstekende investering is. De korte terugverdientijd zorgt erv tevens oor dat u nooit rekening hoeft te houden met een langdurige impact op uw financiële situatie. Indien u graag een structurele energiebesparing wenst door te voeren in uw bedrijf of kantoor, zonder dat u moet inleveren op comfort, bieden wij u daar de perfecte oplossing voor.

Referentie Cases

Gerealiseerde besparing

Resultaten & referenties

Energiemonitoring is voor een aantal bedrijfstakken een erkende maatregel die verplicht moet worden geïmplementeerd. Dit is het geval voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, gebouwen voor zorginstellingen, voor hotels en restaurants, sport en recreatie. Kijk of dit voor uw branche ook van toepassing is op:

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

    Back To Top