DutchEnglish
skip to Main Content

Energie besparen op school

Scholen en energie

Wanneer het aankomt op het besparen van energie wordt er vaak met een beschuldigende vinger in de richting van bedrijven gewezen. Het klopt inderdaad dat veel ondernemingen verantwoordelijk zijn voor een zeer aanzienlijk energieverbruik, maar dat kan ook gezegd worden van bijvoorbeeld scholen. Energie besparen op school hoeft geen groot probleem te zijn. Vaak zijn bestaande systemen aanzienlijk verouderd waardoor er nog niet zozeer rekening gehouden wordt met energiebesparing. Als er enkele eenvoudige aanpassingen doorgevoerd worden, met name de ICT-infrastructuur van de school, is het mogelijk om een fikse besparing op de energiefactuur te realiseren.

Controle van het energieverbruik

Voordat er aan energie besparen kan worden gedaan is het noodzakelijk om over de nodige informatie te beschikken. De hardware van BK Energy Efficiency maakt het mogelijk om direct en op zeer eenvoudige wijze te achterhalen waar het belangrijkste energieverbruik precies plaatsvindt. Een gedetailleerde analyse zorgt er in het merendeel van de gevallen zelfs voor dat er meteen een eerste besparing kan worden doorgevoerd van zo’n 10 procent. Dit rendement kan nog verder worden aangevuld waardoor de uiteindelijke besparing op jaarbasis zo’n 20 tot 30 procent kan bedragen. Dat is altijd mooi, maar zeker voor scholen die vaak rekening moeten houden met een behoorlijke energiefactuur.

Efficiënt handelen

Wanneer het aankomt op energiebesparing telt iedere dag. Dagelijks gaan namelijk alle lichten aan, worden alle computers opgestart, dient er te worden verwarmd en ga zo maar door. Op basis van de analyse die kan worden uitgevoerd door de hardware van BK Energy Efficiency wordt ervoor gezorgd dat u meteen de nodige actie kunt ondernemen. Besparen op energie kan hierdoor op zeer korte termijn plaatsvinden waardoor er niet teveel tijd verloren gaat. Ook energie besparen op school? Maak dan gebruik van de mogelijkheden van ons bedrijf en u kunt rekenen op:

  • Een uiterst efficiënte besparing op uw energiefactuur
  • Geen éénmalige, maar wel een permanente besparing jaar na jaar
  • Een zeer beperkte investering met een korte terugverdientijd

energie besparen school

Sterk verlaagde energiefactuur door energie besparen op school

Uiteindelijk zal bovenstaande als resultaat hebben dat u als school te maken zult krijgen met een veel lagere energiefactuur. Hierdoor worden financiële middelen vrijgemaakt voor de optimalisatie van de infrastructuur en dat kan zelfs zomaar een extra besparing in de hand werken. Eén ding staat in ieder geval vast, energie besparen hoeft ook voor scholen geen probleem te vormen. Door gebruik te maken van ons innovatieve systeem zorgt u er op zeer eenvoudige wijze voor dat u meteen een mooie besparing kunt doorvoeren. Dat geld niet alleen voor het huidige jaar, maar ook voor alle jaren die er nog staan aan te komen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kan door ons te bellen op 31 (0)6-50743064 of mail ons op info@bkenergyefficiency.nl.

Referentie Cases

Gerealiseerde besparing

Resultaten & referenties

Energiemonitoring is voor een aantal bedrijfstakken een erkende maatregel die verplicht moet worden geïmplementeerd. Dit is het geval voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, gebouwen voor zorginstellingen, voor hotels en restaurants, sport en recreatie. Kijk of dit voor uw branche ook van toepassing is op:

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

    Back To Top