DutchEnglish
skip to Main Content

Energie besparen kantoor

Energiebesparing

De energiekosten van uw kantoor verlagen is niet altijd even voor de hand liggend. Wij van BK Energy Efficiency begrijpen dat u niet wilt inleveren op het gebied van comfort. Dat hoeft gelukkig ook helemaal niet. Door gebruik te maken van de unieke werkwijze en hardware van BK Energy Efficiency is het namelijk mogelijk om het energieverbruik in uw bedrijf structureel terug te dringen, zonder dat dit invloed heeft op de werking van uw bedrijfsprocessen. Klinkt dit u als muziek in de oren? Aarzel dan niet langer en ontdek snel hoe uw energiefactuur structureel verlaagt kan worden!

Eenvoudig energie besparen op kantoor

Energie besparen lijkt op het eerste gezicht niet zo eenvoudig, maar vaak is het dat wel. Het probleem is dat mensen en bedrijven doorgaans niet over gedetailleerde metingen beschikken. Het gebrek aan duidelijke cijfers zorgt dan voor een gebrek aan houvast om een besparing op te realiseren, dat is precies daar waar wij van BK Energy Efficiency verandering in brengen.

Besparen op de kostprijs van uw energiefactuur is mogelijk door:

  • Het uitschakelen van onnodig energieverbruik
  • Het optimaliseren van de aanwezige apparatuur
  • De menselijke invloed op uw energiefactuur terugdringen

Door onze manier van werken zorgen we er steevast voor dat energie besparen op uw kantoor niet alleen zeer eenvoudige wijze kan worden gerealiseerd, daarnaast zult u er ook nooit hinder van ondervinden!

energie besparen kantoor

Meer financiële ruimte

We vertellen u ongetwijfeld niets nieuws wanneer we zeggen dat energie een zeer grote jaarlijkse uitgave vormt. U kunt kiezen om gebruik te maken van duurzame energie, maar dat vergt aanzienlijke investeringen. De investering voor de monitoringstool van BK Energy Efficiency is echter zeer beperkt, waardoor een korte terugverdientijd altijd kan worden gegarandeerd. Daar komt bij dat energie besparen op deze manier niet één keer, maar wel ieder jaar opnieuw gebeurt en dat levert aan het einde van de rit een zeer aanzienlijk voordeel op. Wilt u ook graag energie besparen op uw kantoor en bent u op zoek naar een eenvoudige mogelijkheid om dit te verwezenlijken? In dat geval helpen wij u graag verder!

Minder besparen? Geld terug!

Wij van BK Energy Efficiency vertrouwen in de diensten die we aanbieden. Door de jaren heen hebben we dan ook al veel bedrijven geholpen om een aanzienlijke besparing van de energiekosten te realiseren. Deze besparing komt er uiteraard niet zomaar en de mate waarin er kan worden bespaard is sterk afhankelijk van situatie tot situatie. Wij willen uitsluitend tevreden klanten, daarom zullen we bij een onvoldoende besparing onze klanten een deel van het betaalde bedrag terugbetalen.

Ook gebruikmaken van de mogelijkheden die BK Energy Efficiency biedt voor energiebesparing? Aarzel dan niet langer en neem snel contact met ons op voor meer informatie!

Referentie Cases

Gerealiseerde besparing

Resultaten & referenties

Energiemonitoring is voor een aantal bedrijfstakken een erkende maatregel die verplicht moet worden geïmplementeerd. Dit is het geval voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, gebouwen voor zorginstellingen, voor hotels en restaurants, sport en recreatie. Kijk of dit voor uw branche ook van toepassing is op:

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

    Back To Top