Warmtewisselaar

Warmtewisselaar door BK Energy Efficiency

Een warmtewisselaar zorgt ervoor dat warmte wordt overgebracht. Ons bedrijf helpt u bij het o.a. bij het optimaliseren van het warmtewisselaar rendement. BK Energy Efficiency is opgericht door Otto Krediet. Hij heeft in het binnen- en buitenland zeer veel ervaring opgedaan in de procesindustrie en distributiewereld. Hier heeft hij gewerkt in commerciële functies en was hij ook eindverantwoordelijke. Tegenwoordig is ons bedrijf actief in het helpen van bedrijven met hun energiebesparing. Hierbij hoort ook het optimaliseren van het rendement van uw bestaande warmtewisselaar.

Een warmtewisselaar en het rendement

Een warmtewisselaar brengt warmte afkomstig van een vloeistof of gas over van het ene onderdeel naar het andere onderdeel. Dit proces wordt ook wel “warmteterugwinning” genoemd en kan gerealiseerd worden door een warmtewisselaar. Dit zorgt dan ook voor een besparing op het energieverbruik en de kosten die hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie over de vele mogelijkheden kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Verschillende soorten warmtewisselaars

U kunt kiezen uit verschillende soorten warmtewisselaars. Degene die het meest voorkomen zijn:

  • De platenwisselaar
  • Het warmtewiel
  • Het twincoilsysteem

Laat u eens vrijblijvend adviseren over welk product in uw situatie het best is en waar u het meeste rendement uit zal halen.

Warmtewisselaar voor een beter milieu

warmtewisselaar

Wij hebben als missie een bijdrage te leveren aan de problemen met betrekking tot het klimaat. Wij dragen bij aan een beter milieu door publieke organisaties, grote particuliere verbruikers en publieke organisaties te assisteren met hun energiebesparing. Dit doen wij door het leveren van de juiste apparatuur (zoals een warmtewisselaar) en het geven van advies over het rendement. Waarbij wij het zeer belangrijk vinden om organisaties bewust te maken van hun energieverbruik. Want dan wordt het mogelijk om hun processen hierop af te stemmen en bij te dragen aan een beter milieu.

Warmtewisselaar rendement optimaliseren? Neem contact op

Wilt u meer weten over ons bedrijf BK Energy Efficiency? Neem dan telefonisch contact op en bel naar 06-50743064. Heeft u liever contact via de mail? Mail dan naar info@bkenergyefficiency.nl.

Call Now ButtonBEL NU +31 (0)6-50743064
Translate »