DutchEnglish
skip to Main Content

Warmtewisselaar

Warmtewisselaar door BK Energy Efficiency

Een warmtewisselaar zorgt voor de overdracht van warmte. Ons bedrijf helpt u o.a. bij het optimaliseren van het warmtewisselaar rendement.  BK Energy Efficiency is actief in het helpen van bedrijven met hun energiebesparing. Hierbij hoort ook het optimaliseren van het rendement van uw bestaande warmtewisselaar.

Een warmtewisselaar en het rendement

Een warmtewisselaar regelt de overdracht van warmte afkomstig van een vloeistof of gas tussen verschillende onderdelen. Dit proces wordt ook wel “warmteterugwinning” genoemd en wordt gerealiseerd door een warmtewisselaar. Dit zorgt voor een besparing op het energieverbruik en de kosten die hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie over de vele mogelijkheden kunt u  contact met ons opnemen.

Verschillende soorten warmtewisselaars

U kunt kiezen uit verschillende soorten warmtewisselaars. Degene die het meest voorkomen zijn:

  • De platenwisselaar
  • Het warmtewiel
  • Het twincoilsysteem

Laat u vrijblijvend adviseren over welk product in uw situatie het best is en waar u het meeste rendement uit zal halen.

warmtewisselaar

Warmtewisselaar voor een beter milieu

Onze missie is een bijdrage te leveren aan de oplossingen voor klimaatproblemen. Wij dragen bij aan een beter milieu door publieke organisaties, grote particuliere verbruikers en publieke organisaties te assisteren met hun energiebesparing. Dit doen wij door het leveren van de juiste apparatuur (zoals een warmtewisselaar) en het geven van advies over het rendement. Wij vinden het zeer belangrijk om organisaties bewust te maken van hun energieverbruik. Want dan wordt het mogelijk om hun processen hierop af te stemmen en bij te dragen aan een beter milieu.

Warmtewisselaar rendement optimaliseren? Neem contact op

Wilt u meer weten over ons bedrijf BK Energy Efficiency? Neem dan telefonisch contact op en bel naar 06-50743064. Heeft u liever contact via de mail? Mail dan naar info@bkenergyefficiency.nl.

Referentie Cases

Gerealiseerde besparing

Resultaten & referenties

Energiemonitoring is voor een aantal bedrijfstakken een erkende maatregel die verplicht moet worden geïmplementeerd. Dit is het geval voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, gebouwen voor zorginstellingen, voor hotels en restaurants, sport en recreatie. Kijk of dit voor uw branche ook van toepassing is op:

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

    Back To Top