skip to Main Content

Energiebesparingsplan

Financieel voordeel en een beter milieu

Met het opstellen van een energiebesparingsplan heeft BK Energy Efficiency inmiddels talloze ondernemers geholpen. En dat is niet zo gek als u bedenkt dat onze energiebesparingsplannen vaak een enorm financieel voordeel opleveren. Omdat wij gebruikmaken van de meest moderne monitoringsapparatuur en geavanceerde statistische analyses, weten wij altijd minimaal tien procent besparing te realiseren. Maar in veel gevallen nog veel meer. Veertig procent is zeker geen uitzondering! Een altijd uitgekiend energiebesparingsplan van BK Energy Efficiency is echter niet alleen financieel aantrekkelijk. Uw onderneming wordt er ook nog eens een stuk duurzamer door.

Voorkom boetes met een energiebesparingsplan

Het op laten stellen van een energiebesparingsplan is niet alleen een goed idee met het oog op uw portemonnee en het milieu. U zorgt er namelijk ook voor dat u voldoet aan alle wettelijke verplichtingen rond het in kaart brengen van potentiële energiebesparende mogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld al bekend met het Activiteitenbesluit? Dit schrijft voor dat alle bedrijven die 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 gas per jaar gebruiken, energiebesparende maatregelen moeten nemen die zich binnen vijf jaar terugverdienen. Een energiebesparingsplan van BK Energy Efficiency helpt u deze mogelijkheden in beeld te brengen. En wist u al dat ondernemingen die ten minste 250 fte aan personeel in dienst hebben of een omzet van €50 miljoen of meer draaien, vanuit Europese wetgeving (de EED) verplicht zijn om een energie-audit uit te laten voeren? En dat er sinds 2017 zeer streng gecontroleerd wordt op het nakomen van deze verplichting? Schakel BK Energy Efficiency in voor het opstellen van een energiebesparingsplan. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over boetes en aanschrijvingen! Wij kunnen u namelijk ook van dienst zijn bij het realiseren van de energiebesparende maatregelen!

Een essentiële stap

Een energiebesparingsplan van BK Energy Efficiency betekent een essentiële stap voor uw bedrijf op weg naar:

  • Een zeer gedetailleerd inzicht in het energieverbruik (per afdeling of krachtgroep)
  • Energiebesparende maatregelen die zich snel terugverdienen
  • Een meer duurzame onderneming
  • Een belangrijke bijdrage aan een beter milieu
  • Het voldoen aan wettelijke verplichtingen

Referentie Cases

Gerealiseerde besparing

Resultaten & referenties

Energiemonitoring is voor een aantal bedrijfstakken een erkende maatregel die verplicht moet worden geïmplementeerd. Dit is het geval voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, gebouwen voor zorginstellingen, voor hotels en restaurants, sport en recreatie. Kijk of dit voor uw branche ook van toepassing is op:

Vraag nu direct een gratis offerte aan

U begrijpt: BK Energy Efficiency is dé dienstverlener op het gebied van zakelijke energiebesparing. Wilt u ook mooie besparingen gaan bewerkstelligen met een energiebesparingsplan? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! Dat doet u via 06-50743064 of info@bkenergyefficiency.nl. Het energiebesparingsplan van BK Energy Efficiency: uw ontzorging bij energiebesparing!

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

    Back To Top