Zakelijk energie besparen

Het belang van zakelijke energie besparen

Op zakelijk vlak bestaan er verschillende interessante mogelijkheden om geld te besparen. Wij van BK Energy Efficiency richten ons op het realiseren van een aanzienlijke besparing op het energieverbruik en dat zonder dat u rekening dient te houden met een torenhoge investering. Wilt u zakelijk energie besparen en dat op zo kort mogelijke termijn? In dat geval bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres!

Implementatie zakelijk energie besparen in bestaand bedrijfscircuit

Velen denken dat zakelijk energie besparen in steevast gepaard gaat met grote investeringen. Veel is op dat vlak uiteraard afhankelijk van het type systeem waar gebruik van wordt gemaakt. Wij verzekeren onze klanten dat het wel degelijk mogelijk is om behoorlijk wat energie te besparen, zonder dat u daarvoor uw volledige systeem moet vernieuwen. De hardware die wij hebben ontwikkeld kan namelijk zonder probleem worden toegepast in ieder bestaand bedrijfscircuit. Hierdoor kunt u veel kosten besparen waardoor de terugverdientijd van uw investering kan worden beperkt. Bent u op zoek naar een investering die op zakelijk vlak zeer interessant is? In dat geval helpen wij u graag verder!

zakelijk energie besparen

Zakelijke energie besparen, meten is weten

De hardware die BK Energy Efficiency in uw bedrijf kan plaatsen brengt verschillende zeer interessante voordelen, voor zakelijk energie besparen, met zich mee:

  • Het wordt meteen duidelijk welke de grootste energieverbruikers in uw bedrijf zijn
  • Rapportages geven aan waar er zich onnodig verbruik voordoet
  • De metingen worden buiten uw eigen systemen om verzameld en zijn online toegankelijk

Bovenstaande is uiteraard nog maar het topje van de ijsberg. Zakelijk energie besparen is het meest effectief wanneer er efficiënt wordt ingespeeld op de mogelijkheden. Door de gegevens van ons systeem te gebruiken en er op verder te werken is het mogelijk om een besparing op jaarbasis te realiseren die zomaar kan oplopen tot 20 of zelfs 30 procent. Ook besparen op uw energieverbruik? Dan kan ons systeem u daar ongetwijfeld bij helpen!

Manieren om zakelijk energie te besparen

Het succes van het BK Energy Efficiency systeem is vooral te danken aan het feit dat het besparingen op verschillende niveaus mogelijk maakt. Allereerst wordt er gecontroleerd of er ergens onnodig verbruik plaatsvindt. Dat verbruik wordt vervolgens geanalyseerd waarna er kan worden gezocht naar een oplossing. Is al het onnodige verbruik opgelost? Dan wordt er aandacht geschonken aan het volgende niveau. In deze fase wordt er specifiek gekeken naar de afstelling van de apparatuur. Veel apparaten in een bedrijf verbruiken veel meer energie dan nodig is, bijvoorbeeld omdat ze niet worden uitgeschakeld of gewoon omdat ze verouderd zijn. Zakelijk energie besparen is goed mogelijk door gebruik te maken van onze hardware die wij in uw bedrijf kunnen implementeren.

Call Now ButtonBEL NU +31 (0)6-50743064
Translate »