Wat kost het? Wat levert het op?

Hoeveel kunt u besparen?

energie besparen wat kost het wat levert het op

Grotere zakelijke verbruikers

Ons doel is het besparen van energie voor u en uw organisatie.
Gezien de minimale investeringen die wij moeten doen bij aanvang, richten we ons vooral op de grotere verbruikers. Dit zijn veelal de industriële gebruikers en eigenaren van gebouwen met een energierekening vanaf ongeveer € 70.000 per jaar. Als wij maar 10% besparen, zijn we teleurgesteld. In de meeste gevallen besparen we 20-30% in 1 tot 2 jaar. Terugverdientijden van de investeringen zijn meestal minder dan 1 jaar!

BK Energy Efficiency garandeert uw besparing

Door de mooie resultaten die we inmiddels hebben geboekt en het vertrouwen in onze aanpak, kunnen we garanderen dat we de afgesproken besparingen halen.
Besparen we minder, dan krijgt u geld terug.

Ook bieden we sinds enkele jaren prestatiecontracten aan. Binnen deze meerjarenafspraken werken we schouder aan schouder met de klant om de besparingskansen te identificeren. We vertalen dit in concrete voorstellen met de investering, de potentiele opbrengst en de terugverdientijd. Na akkoord van de klant implementeren we samen met de onderhoudspartners of technische dienst de maatregelen. Met transparante meetresultaten vanuit de monitoring apparatuur tonen we de besparing aan. De klant betaalt BK Energy Efficiency een deel van de besparing voor een korte tijd. Dus geen kosten voor onderzoek, uren of reiskosten. No-cure-no-pay en altijd een win-win-situatie voor beide partijen.

Hoor wat een klant vindt van de samenwerking:

Energiebesparing door BK Energy Efficiency

energie besparen wat kost het wat levert het op

Meer informatie

Graag komen we onze aanpak toelichten en onze aanpak demonstreren.
En zorgen voor een gegarandeerde energiebesparing zonder financieel risico.
Neem contact met ons op.

Translate »