skip to Main Content

Duurzame energie bedrijf

Duurzame energie voor uw bedrijf, een belangrijke beslissing

Vandaag de dag is duurzame energie meer dan ooit bijzonder belangrijk geworden. Wanneer we hier niet even bij stil zouden blijven staan zou het zomaar kunnen dat onze kinderen en kleinkinderen later geen leefbare planeet meer hebben en dat moet koste wat het kost worden vermeden. Hoe interessant dit type energie ook mag zijn, het is toch steeds belangrijk om er rekening mee te houden dat besparen nog interessanter kan zijn. Investeren in de mogelijkheden die duurzame energie uw bedrijf te bieden heeft, gaat immers veelal gepaard met een behoorlijk stevig kostenplaatje. Wilt u graag te weten komen of een investering in een duurzame energievorm nu echt interessant is en wat de mogelijke alternatieven zijn? Wij zetten graag even alle mogelijkheden voor u op een rijtje.

Voordelen van duurzame energie voor uw bedrijf

Allereerst de voordelen die verbonden zijn aan groene energie. Het meest voor de hand liggende is het feit dat het onuitputtelijk is. De zon zal er altijd zijn en ook de wind zal er op onze planeet altijd voor zorgen dat er elektriciteit kan worden gegenereerd. Daarnaast is het door gebruik te maken van bijvoorbeeld zonne-energie perfect mogelijk om een aanzienlijk bedrag te besparen op de kostprijs van uw energiefactuur. De keerzijde van de medaille is echter wel dat er steeds rekening moet worden gehouden met een behoorlijke terugverdientijd, niet in het minst omwille van de hoge investering die dergelijke duurzame systemen met zich meebrengen. Als bedrijf kan zo’n investering op termijn wel bijzonder gunstig blijken.

Duurzame energie voor uw bedrijf of toch energiebesparing?

Hoe interessant duurzame energie ook mag zijn, het realiseren van een constructieve energiebesparing kan zomaar een grote meerwaarde betekenen voor uw bedrijf. U kunt dan namelijk niet één keer, maar wel ieder jaar opnieuw besparen op de kostprijs van uw energiefactuur en dat ook nog eens zonder dat u daarvoor een gigantische investering dient te doen. Alvorens te investeren in duurzame energie bedrijf is het daarom van cruciaal belang om eerst even voor uzelf uit te maken of de investering al dan niet noodzakelijk is. Vaak kan er namelijk tussen de 20 en 30 procent op de energiekosten per jaar worden bespaard door alleen al overbodig energieverbruik te voorkomen.

duurzame energie bedrijf

Het gebruik van het BK Energy Efficiency systeem

Indien u een besparing op het energieverbruik van uw bedrijf wenst te realiseren kunnen we u aanraden om even kennis te maken met de mogelijkheden die ons unieke systeem te bieden heeft. Door het toepassen van onze hardware in uw bedrijfscircuit wordt het namelijk mogelijk gemaakt om zeer gedetailleerde metingen uit te voeren. De informatie die deze metingen met zich meebrengen kunnen worden gebruikt om enkele zeer doeltreffende en energiebesparende aanpassingen door te voeren, aan uw infrastructuur en dat zonder dat u grote investeringen moet doen. Wilt u hier graag meer over weten of wilt u graag ons systeem in uw zaak implementeren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Back To Top